1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA ALTINORDU KAYMAKAMI NİYAZİ ERTEN ZİYARET EDİLDİ.

 

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası “1-7 Mart Muhasebeciler Haftası” dolayısıyla Altınordu Kaymakamı Niyazi ERTEN’i makamında ziyaret etti. 
Ziyarete Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Beraberinde Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ, Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Denetleme Kurulu Başkanı Tuncay UZUNÇAKMAK, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA katıldı.

Ziyarette Kaymakam ERTEN’e 1 – 7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler veren Oda Başkanı Bahadır BAŞ; “Muhasebe Haftası’nı bu yıl oda olarak her sene olduğu gibi düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler ile kutluyoruz. Her yıl 1-7 Mart tarihinde kutladığımız muhasebe haftamızın tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. “dedi.


Bu anlamlı haftanın kutlanması ve bu vesileyle kendisine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Altınordu Kaymakamı Niyazi ERTEN ise; “Muhasebe Haftanızı kutluyorum. Mali Müşavirler bizim bir anlamda kamu adına toplayacağımız kaynağın oluşmasına katkı veren meslek gurubu üyeleridir. Bu anlamda önemli bir görevi yürütüyorsunuz. Ben sizlerin şahsında bütün meslek gurubu üyelerinizin Muhasebe Haftası’nı kutluyorum. Ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyor, işlerinizde başarılar diliyorum.” Dedi.